Er wordt vaak gezegd dat een reis naar IJsland duur is. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn, en met wat creativiteit en wat uitzoeken kun je best wel een schitterende reis binnen je budget samenstellen. IJsland is vooral prachtige en ruwe natuur en weidse landschappen. Daarbij mogen we het mysterieuze karakter van de IJslanders niet vergeten. Laat je dus niet door de prijzen afschrikken als je IJsland wil bezoeken. Je vindt hier alvast een aantal tips om er een geweldige vakantie van te maken die binnen je budget ligt. Kom hieronder meer te weten over goedkoop naar IJsland.

Bekijk hier de goedkope IJsland reizen >>

Meer informatie over de:

Goedkoop naar IJsland?

  • Goedkoop naar IJslandHet goedkoopst is het als je zowel je vliegtuigtickets, hotel en huurauto in één keer van thuis uit boekt. Huurwagens zijn in IJsland doorgaans duur, dus daar bespaar je al heel wat. Bekijk ook of er in het pakket reeds excursies inbegrepen zijn. Ook dat scheelt alweer op het totaalplaatje.
  • Neem vooral je tijd en vergelijk reisorganisaties die specifiek in IJsland gespecialiseerd zijn. Zij concurreren onder mekaar, wat soms resulteert in uitzonderlijke aanbiedingen, last-minute prijzen of extra voordelen tijdens de reis.
  • Bij diverse organisaties kun je zelf je programma samenstellen, je route uitstippelen, bepalen welke stedentrips je wil maken en dergelijke meer. Zij berekenen dan voor jou het hele pakket. Zelfs al kies je bijvoorbeeld andere vluchten of hotels dan zij voorstellen, toch passen zij zich vaak aan aan jouw wensen.
  • Durf bij je planning gerust te ‘spieken’ bij reisorganisaties: welke Rondreis.net maken zij? In welke hotels boeken zij? Wat zijn hun hoogtepunten op hun reizen? Heb je een reis gevonden die jou heel erg interesseert? Stel deze gewoon voor aan een andere organisatie, en vraag wat hun prijs hiervoor is? Vaak kom je zo ook goedkoper uit.
  • Goedkoop naar IJslandZoals gezegd is het aan te raden een auto te huren. Zoek op voorhand zelf uit wat je wil bezoeken, en stel een goede planning op. Veel van de bezienswaardigheden kun je op eigen houtje bezoeken, waardoor je alweer uitspaart op dure (ter plaatse georganiseerde) excursies.
  • Wil je het écht goedkoop houden, en tevens op een alternatieve manier IJsland ontdekken? Dan kun je opteren voor coach-surfing of huizenruil. Dit is vooral bij jongeren erg in trek. Je komt op die manier in contact met de plaatselijke bevolking en ontdekt plekjes die niet in de reisgidsen staan.

Boek een reis naar IJsland via:

  1. TUI: Bekijk hier de rondreizen door IJsland bij de reisorganisatie TUI
  2. Kras: Bekijk hier de rondreizen door IJsland bij de reisorganisatie Kras

Goedkoop naar IJsland reizen:

IJsland is misschien een land waar je maar één keer in je leven naartoe zal gaan. Plan daarom goed en ga niet overhaast te werk. Met wat geluk hoef jij je op jouw droomreis geen dingen te ontzeggen omdat ze duur zouden zijn. IJsland kan goedkoop bezocht worden, en velen zijn daarin al geslaagd. Waarom zou het jou dan niet lukken?

Tip: Kijk ook eens op www.ijslandvakantie.net. Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *