Een groepsreis IJsland. Wat is er allemaal mogelijk als je een groepsreis wilt gaan maken door het unieke IJsland?
Wanneer je van ongerepte landschappen houdt, is een reis naar IJsland een perfecte keuze. Het is een van de groenste eilanden ter wereld. De natuur is er zeer mooi. Het heeft veel ongerepte gebieden. IJsland is een land van vulkanen. Je kunt wandelen over de lavavelden en langs de kraters. Je vindt er ook mooie watervallen, geisers en gletsjers. Wandelaars en vogelliefhebbers komen aan hun trekken. Al met al het is een prachtig eiland om eens naar toe te gaan. Je kunt er het beste naar toe gaan met een groepsreis. Alles wordt dan voor je geregeld en je krijgt te horen wat je allemaal nodig hebt om zo’n reis te maken. Ook voor wat de papieren betreft. Met een groepsreis bezoek je de mooiste plekken op het eiland. Kom op deze pagina nog veel meer te weten over het boeken van een groepsreis IJsland, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste reizen te bekijken bij de specialist.

Bekijk hier alle informatie >>

Onderwerpen:

Groepsreis IJsland.

De groepsreis.
Wanneer je alles laat regelen, door een erkend reisbureau, wordt alles vooraf vastgelegd. Als je bent aangekomen op IJsland, vertrek je met een bus om de mooiste plekken te gaan bekijken. Je hebt daarbij gekozen voor een 7-daagse reis of een van 14 dagen. Je gaat met de groep langs de mooiste plekken op IJsland. De overnachtingen zullen plaatsvinden in herbergen of guesthouses. Soms zal je moeten slapen in slaapzalen maar dat mag de pret niet drukken. Je maakt nieuwe vriendschappen die soms levenslang blijven. In de bus zal je steeds weer verwonderd zijn over de prachtige valleien, watervallen, kokende aarde en de geisers. Enkele hoogtepunten die je met een groepsreis zeker zal gaan bewonderen zijn hieronder weergegeven.

Boek een groepsreis door IJsland via:

  1. TUI: Bekijk hier de rondreizen door IJsland bij de reisorganisatie TUI
  2. Kras: Bekijk hier de rondreizen door IJsland bij de reisorganisatie Kras

5 dagen door IJsland reizen met een groep.

  • De Golden Triangle IJsland.

Je ziet er de Gulfoss waterval, de geisers en de Thingvellir. De Gulfoss waterval valt in verschillende etappes naar beneden. Het verdwijnt als kolkend water in een kloof. Het is adembenemend mooi.

De Thingvellir is een nationaal park. Het ligt op ongeveer 50 kilometer ten oosten van Reykjavik. Groepsreis IJslandHet park is bekend omdat hier goed zichtbaar is dat de tectonische platen van Amerika en Europa er tegen elkaar opbotsen. In het park kun je fijn wandelen. Wanneer je van duiken houdt, kun je dat in het park doen in het helderste water ter wereld. De Thingvellir is een gebied van ongeveer 6 bij 40 kilometer. Doordat de platen tegen elkaar opbotsen zijn de kloven en barsten goed zichtbaar. Een groot deel van dit gebied is met lava bedekt.

  • De geisers in Haukadalur

De Strokkur geiser spuit om de 4 tot 8 minuten. Het is een spannend gebeuren om te aanschouwen.

  • Kuuroorden

De Bleu Lagoon waterbronnen liggen in een geothermisch gebied. Je kunt er baden in het hete blauwe water van het kuuroord. Het helpt tegen psoriasis en andere huidziekten.

  • Watervallen

Groepsreis IJslandWanneer je met de bus rijdt wordt er regelmatig gestopt. Zeker bij watervallen. De een is nog mooier dan de ander. Je kunt er mooie foto’s maken.

  • Het vulkanisch gebied rond Myvatn

Het noorden van het eiland is zeer vulkanisch. Er zijn verschillende vulkanische activiteiten te bewonderen. Ook ligt er het Myvatn meer. Er zitten veel vogels omdat er veel muggen aanwezig zijn. Je vindt er grotten met heet water maar ook bijvoorbeeld zwarte lavaformaties.

  • Ice Cave

Ook zal je de ijs grot kunnen bezichtigen. Je wordt hierbij met een grote truck naar de ingang vervoerd waar je een kijkje kunt nemen onder de 580 meter dikke ijskap van de gletsjer.

Groepsreis IJsland 2019
  • De reis

Wanneer je groepsreis voorbij is, heb je waarschijnlijk vriendschappen opgedaan voor het leven. Je vergeet zo’n indrukwekkende reis nooit meer. Indien je van plan bent om in 2019 een mooie groepsreis te boeken naar het prachtige IJsland dan kan je op één van de blauwe links klikken voor meer informatie. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een prachtige groepsreis IJsland.

Lees hier verder >>

Tip: Kijk ook eens op www.ijslandvakantie.net. Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *