Ben je aan het nadenken over je volgende vakantiebestemming, denk dan eens aan IJsland. Vanwege de bijzondere sfeer die er hangt krijg je een sprookjesachtige reis vol natuurschoon. Indrukwekkende geisers, imposante bergen, steden met interessante musea – er is genoeg te zien en te doen. Zeker wanneer je kiest voor een IJsland rondreis 2 weken. In dit tijdsbestek kun je alle tijd nemen om je te verwonderen over de schoonheid van dit land. Je reist van de ene plek naar de andere en krijgt zo een goede indruk van wat IJsland zoal te bieden heeft. Kom op deze pagina meer te weten over een IJsland rondreis 2 weken, ook heb je de mogelijkheid om een mooie IJsland reis te boeken.

Klik op onderstaande link om de mooiste reizen te bekijken.

Bekijk hier de rondreis voor 2 weken door IJsland >>

2 weken rondreizen door IJsland.

IJsland rondreis 2 wekenEn dat is veel. Gelukkig maar, want tijdens je twee weken durende rondreis wil je je natuurlijk niet vervelen. Als je van natuur houdt, zit je sowieso goed in IJsland. Maar wist je dat er op het gebied van cultuur ook van alles te beleven is in dit land? Je wilt natuurlijk geen hotspots missen, dus we geven je graag een inkijkje in de hoogtepunten van IJsland:

  • De hoofdstad Reykjavik is voor veel reizigers onmisbaar op het wensenlijstje. Niet in de laatste plaats omdat er allerlei musea te vinden zijn. Een andere trekpleiser in deze IJslandse stad is een mooie kerk met een indrukweekend pijporgel.
  • IJsland staat bekend om haar geisers. Die wil je dus niet missen tijdens je rondreis! Een van die geisers is Geysir, die te vinden is op het zuiden van het eiland. Deze geiser heef een breedte van bijna 20 meter. Een andere, kleine geiser is Strokkur.
  • Veel mensen hebben er wel eens van gehoord: de Blue Lagoon. Dit is een thermaal bad waar je de bron van de eeuwige jeugd helemaal zelf kunt ervaren. Want er wordt gezegd dat zulke baden een geneeskrachtige werking hebben. Een rustmomentje tijdens je rondreis door IJsland!
  • IJsland rondreis 2 wekenBen je in het westen van IJsland, dan kun je ervoor kiezen om nationaal park Snæfellsjökull te bezoeken. Dit is een heel jong park, met sporen van lava en archeologische resten. Je kunt zelf het nationaal park verkennen, maar je kunt ook met een gids op pad gaan om zo nog meer te weten te komen over het gebied.
  • Wanneer je in het najaar, de winter of het voorjaar in IJsland bent, kun je getuige zijn van het Noorderlicht. De hemel krijgt een prachtige kleur en jij bent een onvergetelijke ervaring rijker!
  • Dat laatste geldt ook voor Gullfoss. Hier zijn de meest spectaculaire watervallen te vinden van heel IJsland. Het water dendert ontelbaar veel meters naar beneden, in een kloof.

Tip: Kijk ook eens op www.ijslandvakantie.net om meer informatie in te winnen over het boeken van een vakantie in IJsland.

Bekijk hier meer over IJsland reizen voor 2 weken >>

Wanneer je nog veel meer mooie rondreizen wilt bekijken die voor twee maken te maken zijn door IJsland dan kan je hieronder op één van de links klikken om bijvoorbeeld naar TUI te gaan of Kras.

Boek direct een mooie IJsland reis via:

Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Laat dit dan weten door hieronder het formulier in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *