Verhalen van mensen die een rondreis door IJsland hebben gemaakt.
Op internet kan je tal van Engelstalige en Nederlandstalige reisverhalen vinden van mensen die IJsland hebben bezocht. Deze verhalen zijn leuk om door te nemen om zo inspiratie op te doen voor je eigen rondreis of gewoon uit wat voorpret. Daarnaast zijn veel van deze verhalen aangekleed met mooie foto’s van IJslands natuurschoon, zodat je alvast een idee kan krijgen van wat je op het eiland te wachten staat. Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over de IJsland rondreis verhalen, ook heb je de mogelijkheid om jouw ervaring te delen met anderen, vul dan hieronder het formulier in.

Wanneer je de reizen wilt bekijken voor IJsland dan kan je op één van onderstaande links klikken. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis en win alle informatie in via onze website!

Bekijk hier meer over de reis >>

Lees hier meer informatie over de:

IJsland rondreis verhalen.

  • Lange reisverslagen op AndersReizen

Op de website AndersReizen zijn iets meer dan tien uitgebreide verhalen te vinden van mensen die een rondreis hebben gemaakt door IJsland rondreis verhalenIJsland. De verhalen verschillen zeer van elkaar, zodat je hier veel informatie over reizen door IJsland uit kan halen. Zo zijn er verhalen te vinden over reizen door de IJslandse natuur maar ook reisverslagen van stedentrips naar Reykjavik. Verhalen over wandelen door IJsland, maar ook over fietsvakanties door het eiland of over het doorreizen van IJsland per bus. Verhalen over IJsland rondreizen langs de noordkust of juist de zuidkust.

  • Korte reisverslagen op 27VakantieDagen

Op de website 27VakantieDagen vind je tientallen korte reisverslagen van mensen die IJsland hebben bezocht Deze korte reisverslagen zijn vooral informatief voor mensen die willen weten wat (volgens andere toeristen) de mooiste bezienswaardigheden zijn in IJsland. Weinig verrassend, zijn de toeristen vooral lovend over de prachtige natuur in IJsland, maar ook de gastvrijheid van IJslanders en de IJslandse culturele bezienswaardigheden worden zeer positief beoordeeld.

  • Blogverhalen over reizen door IJsland op ReisMee

Op de website ReisMee zijn eveneens tientallen reisverslagen te vinden van Nederlanders (en Vlamingen) die in IJsland op vakantie zijn geweest. Dit zijn voornamelijk korte blogs, waarbij reizigers tijdens hun vakantie vertellen wat hen aan IJsland opvalt, bevalt of juist IJsland rondreis verhalentegenstaat. Veel van deze verhalen hebben een meer persoonlijk karakter, zodat zij wat minder interessant zijn voor mensen die de reizigers niet persoonlijk kennen.

  • LonelyPlanet: professionele reisverslagen

Op het internet zijn welhaast ontelbaar vele Engelstalige reisverslagen te vinden van mensen die in IJsland op vakantie zijn geweest. De reisverslagen op de Engelstalige website LonelyPlanet onderscheiden zich hiervan door de meer professionele toon en opzet. Zo bevatten deze verhalen niet alleen een reisverslag, maar ook een kaart, overlevingsgids en nog tal van informatie over reizen door IJsland.

Boek direct een mooie IJsland reis via:

Vakantieverhalen IJsland, meer websites

  • TripAdvisor: handig overzicht van reisverslagen

Uiteraard kan je tientallen reisverslagen over IJsland doornemen, maar als je alleen op zoek bent naar een handig overzicht van wat volgens andere toeristen de mooiste plekken op dit eiland zijn, dan kan je hiervoor bij de Engelstalige website TripAdvisor terecht. TripAdvisor gebruikt de door honderden toeristen achtergelaten reviews van IJslandse bezienswaardigheden voor een goed overzicht van wat er allemaal te doen is op dit fraaie eiland.

  • Extreme Island: praktische reisverhalen

Extreme Island is een organisator van rondreizen door IJsland die ook tientallen verhalen heeft gepubliceerd over wat er in IJsland te doen is. In deze verhalen zijn vooral veel praktische informatie en handige tips te vinden. De website is behalve in het Engels ook in het Duits beschikbaar.

Lees hier verder >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *