Lees hier verder over de privé reizen in IJsland ->

Prive rondreis IJsland

Prive rondreis IJslandHet kan een droom van u zijn: een prive rondreis door IJsland. Een deskundige lokale gids die van alles over zijn land kan vertellen, vanuit zijn eigen ervaring en kennis. Hij kunt u langs de mooiste, onbekendste plekjes brengen en u feiten en dingen vertellen die veel groepsreis gidsen u niet vertellen. Welke mogelijkheden zijn er voor een prive rondreis door IJsland? Bekijk op deze pagina alles over het boeken van een mooie prive rondreis IJsland, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste reizen te bekijken bij de specialist.

Bekijk hier de privé rondreizen door IJsland >>

Prive rondreis IJsland

  • Een rondreis via Workaway

Workaway vraagt om een beetje inzet tijdens uw vakantie: voor 4 uur per dag werk, of met geluk minder, wordt u ondergedompeld in het leven van de gemiddelde IJslanders. Wellicht zijn er op dit moment wel inwoners die via Workaway een oproep hebben geplaatst tot vrijwilligers: voor hun hotel, hun tuin of een ander gebeuren. In ruil hiervoor krijgt u accommodatie, te eten en natuurlijk het allerbelangrijkste: een unieke en oprechte IJslandse ervaring. Een privé rondreis krijgt u dan in het dorp, in de nabijgelegen wegen en misschien zelfs in Reykjavik. Wilt u liever niet werken en veel van plek naar plek gaan?

Boek direct een privé rondreis door IJsland via:

Lees hieronder meer informatie over het maken van een privé rondreis door IJsland.

  • Een rondreis via Housesit

Prive rondreis IJslandEen privé rondreis kun je ook krijgen door op huizen te passen: via de organisatie Housesit kun je op zoek naar IJslanders die een week of langer op vakantie willen, en graag een betrouwbaar iemand willen hebben om op hun huis te passen. Via deze organisatie kun je naar verschillende huizen in IJsland en maak je eigenlijk je eigen privé rondreis. Wat hier zo bijzonder aan is, is dat je in contact komt met de lokale bevolking: en zij kunnen je rondreis volledig maken.
Reis je liever met een kleine groep?

  • Rondreis met anderen

Er zijn veel rondreizen met reisgenoten. De gids kan dan zijn aandacht goed verdelen en veel vertellen over het land en vragen beantwoorden. Het moet gezegd worden: veel privé reizen, waarmee je in je eentje met een gids reist, zijn er niet bij reisorganisaties. Wellicht kun je via contacten ín Ijsland zelf, of via mensen op internetfora tot de ontdekking komen dat er privégidsen zijn die je rond kunnen leiden. Maar vooral doe je reizen met reisgenoten, van een grote groep met een bus vol, tot een klein groepje (van 5 tot 10 of zelfs 3). Er zijn daarnaast excursies en dagelijkse stedentrips.

In de stedentrip kunt u buddy’s vinden. Die kunnen u persoonlijk rondleiden in de stad, bijvoorbeeld in Reykjavik of in een andere stad. Verder telt IJsland immens veel kleine visserdorpjes en moet u het hier echt met een landkaart en tips van reisgenoten doen!

Tip: Neem ook eens een kijkje op www.ijslandvakantie.net voor meer informatie over vakanties in IJsland.

Bekijk hier meer over privé reizen IJsland >>

Prive rondreis IJsland
1 (20%) 13 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *