“In 14 dagen kun je prima een rondreis maken door IJsland!” In deze periode kun je het grootste gedeelte van het land bezoeken als je wilt. Natuurlijk kun je jezelf ook richten tot alleen de hoofdstad van IJsland Reykjavik, de meest westelijke en noordelijke hoofdstad van Europa. Wat veel mensen niet weten is dat IJsland onderdeel is van Europa. Je kan hier dan ook gewoon met de euro betalen. Dat is handig want dan hoef je niet van valuta te wisselen. Wanneer je op vakantie gaat naar IJsland wil je natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk geld hiervoor betalen. Wanneer je een vakantie zoekt voor 14 dagen is het aanbod enorm. Zo zijn er verschillende huisjes en hotels te vinden in IJsland waar je de vakantie kunt vertoeven. Het is verstandig om goed te zoeken naar de beste opties!

Maak hieronder je keuze en bekijk de informatie:
Beschikbaarheid / kosten
Individueel / groepsreis
Fly-drive / Excursies
Goed om te weten en meer
* Bij Kras is informatie te vinden over IJsland en de vakanties.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Overzicht:

Bekijk hier de reizen bij Kras

Bekijk hier de reizen bij TUI

Rondreis IJsland 14 dagen.

Rondreis IJsland 14 dagen“Op vakantie gaan naar IJsland zal je zeker bevallen!” Zeker wanneer je een rondreis gaat maken voor 14 dagen zal je genoeg tijd hebben om veel van het land te zien. Laat deze kans dan ook niet aan je voorbij gaan en bezoek IJsland! Zeker de hoofdstad Reykjavik moet je bezocht hebben. Hier is het te beleven wat uitgaan betreft en shoppen.

Je vindt hier veel authentieke winkeltjes en kunt hier prima op stap gaan. Zeker voor het stappen zit je hier goed. De stad telt een bruisend nachtleven die je zeker eens wilt beleven. Of je nu van stappen houdt of niet, deze stad zal je zeker bevallen. IJsland heeft veel meer te bieden dan de prachtige stad Reykjavik.

IJsland wordt omringd door de oceaan en heeft een prachtig natuurlandschap. Wanneer je een natuurliefhebber bent dan moet je het hier ook zeker naar je zin hebben…

14 dagen IJsland

“IJsland kent een prachtig natuurlandschap!” Wanneer je van de natuur houdt dan zal je het hier zeker naar je zin hebben! Met de vele Rondreis IJsland 14 dagenvulkanen en andere bezienswaardigheden zoals beekjes en watervallen is het hier goed vertoeven. De natuur van IJsland heeft meer te bieden dan Nederland. Het is een uniek landschap wat zich kenmerkt door het vulkanische landschap. Grotendeels zie je de nasporen van vulkaanuitbarstingen uit het verleden. Gelukkig kun je veilig naar IJsland, de vulkanen zijn namelijk al jaren niet meer actief. Je kunt ze daarom ook echt bezoeken.

Wil jij niet eens voelen hoe het is om op een vulkaan te staan? Dat moet toch een geweldig gevoel zijn. Hoe dan ook, IJsland heeft veel te bieden. Je kunt er genieten van de vele culturele hoogstandjes, lekker op stap gaan of genieten van de natuurlijke omgeving! Vooral de natuur is een reden om dit land te bezoeken. Nergens anders vind je zo’n uniek stukje natuur als in IJsland!

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Deel deze pagina op social media, zo kunnen wij het artikel informatiever worden.

Meer info:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *