Lees hier verder over de reizen in IJsland voor 6 dagen ->

Rondreis IJsland 6 dagen

6 dagen rondreizen door IJsland!
Rondreis IJsland 6 dagenIJsland is een land dat zeer veel te bieden heeft op gebied van natuurverschijnselen, watervallen en andere bezienswaardigheden. In 6 dagen heb je meer dan genoeg tijd om de belangrijkste hot spots van IJsland te bezoeken. Toch zul je wel tussen enkele bezienswaardigheden moeten kiezen, want IJsland kent er hier veel van. Hieronder geven wij je dé hotspots van IJsland, waardoor jij alleen nog maar hoeft te kiezen welke hotspots het gaan worden. In dit artikel lees je nog meer over een rondreis IJsland 6 dagen en kan je meer informatie inwinnen bij de reisspecialist.

Bekijk hier meer over 6 dagen IJsland >>

Rondreis IJsland 6 dagen

Tips IJsland rondreis in 6 dagen:

  • Je rondreis in IJsland begint over het algemeen bij het vliegveld, omdat je per vliegtuig IJsland zelf zult bereiken. Huur op het vliegveld een busje of camper en trek direct naar de Blue Lagoon. Dit is een schitterend meer, gelegen in de lavavelden, die binnen 20 minuten bereikt kan worden. Het water van de Blue Lagoon schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. Hier kun je dan ook ontspannen en genieten van het water van de natuurlijke warmwaterbron. Voor dit bijzondere uitstapje zul je maximaal een hele dag kwijt zijn.
  • Een bezoek aan de hoofdstad Reykjavik hoort bij een rondreis door IJsland. Deze stad heeft een oud gedeelte waar prima geshopt kan Rondreis IJsland 6 dagenworden. De beste restaurant serveren eten om van te genieten. Ook zijn er in de stad veel musea aanwezig waarbij je kan verdiepen in de geschiedenis van IJsland. Ook de kade van de oude vissershaven is een bezienswaardigheid die je niet mag overslaan!
  • Wanneer je aan IJsland denkt, denk je direct aan de verscheidenheid van de natuur. Daarom bestaat op IJsland de mogelijkheid om in één volle dag de Gullfoss waterval en de mooiste geisers te bezoeken. Een echte must visit is het Thingvellir Nationale Park. Onder dit park bevindt zich de breuklijn die is ontstaan uit de Mid Atlantische rug.
  • Ook de gletsjers zijn een bekende bezienswaardigheid in IJsland. Het grootste gletsjermeer van IJsland is Jökulsárlón. Dit meer dient vaak als filmset in films, zó bijzonder is het! De omgeving van het meer is vaak besneeuwd en in het meer drijven ijsschotsen. Als de verrekijker meegenomen wordt, ben je in staat zeehonden te zien op deze ijsschotsen. Echter is dit meer veelbezocht.
  • Wanneer je graag in alle rust wilt genieten van een gletsjermeer, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Fjallsárlón. Dit ligt dichtbij, is een stukje kleiner, maar het gehele gebied is veel meer besneeuwd en je zal er waarschijnlijk geen andere mensen tegen komen. Een echt mooie plek om tot rust te komen. Voor beide gletsjermeren zul je maximaal een hele dag kwijt zijn.

6 dagen IJsland boeken

Wij raden je aan 4 tot 5 van bovenstaande bezienswaardigheden te bezoeken om je trip naar IJsland tot een succes te maken. Hierdoor kun je vol ontspanning de bezienswaardigheden bekijken en hoeft er niet gehouden te worden aan een strakke planning.

Bekijk hier de 6 daagse rondreizen door IJsland >>

Boek direct een 6 daagse rondreis door IJsland bij:

Rondreis IJsland 6 dagen
2.8 (56.67%) 6 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *