Rondreizen is een vakantievorm die steeds meer wordt gebruikt in steeds meer landen. Het is natuurlijk ook ontzettend leuk om een rondreis te doen door een land, hierdoor zie je tenslotte heel veel van het land. IJsland en Canada zijn beide bekende landen, rondreizen zijn binnen deze landen ook erg populair. Maar, wist je dat je ook een gecombineerde rondreis kunt maken door deze 2 landen? Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over het maken van een rondreis IJsland en Canada. Heel veel plezier met het uitzoeken van een unieke reis!

Bekijk hier meer over IJsland rondreizen en Canada >>

Meer informatie over:

Rondreizen door IJsland en Canada.

  • IJsland en Canada

IJsland en Canada zijn beide zeer bijzondere landen die zeer veel van elkaar verschillen. IJsland is bekend om haar adembenemende landschappen van uitgestrekte lavavelden, ijsbergen en maanlandschappen. Canada staat bekend om de prachtig begroeide wildernissen, blauwe bergmeren en gevarieerde fauna. Juist vanwege deze verschillen is een combinatie van deze 2 landen altijd een succes. Een rondreis door IJsland en Canada zal écht een avontuur worden om nooit meer te vergeten.

Boek direct een rondreis door IJsland en Canada:

Rondreis IJsland CanadaDe combinatiereis IJsland Canada start meestal vanaf het vliegveld Schiphol in Amsterdam. De vlucht vertrekt naar de hoofdstad van IJsland, Reykjavik. In IJsland verblijf je vervolgens een aantal dagen om hier de bijzondere plaatsen van het land te bezoeken. De meest bekende bezienswaardigheden in IJsland zijn:

  • De hoofdstad Reykjavik zelf; unieke gebouwen, verschillende musea en bijzondere kerken zijn zeer de moeite waard om een bezoek te brengen.
  • De verschillende natuurparken; natuurparken in IJsland zijn niet te vergelijken met Nederland. Ze zijn zeer groot en er is vaak veel te zien, denk aan archeologische voorwerpen etc.
  • Geisers; in IJsland vind je veel actieve en inactieve geisers. Het is zeer indrukwekkend om het hete water uit een geiser te zien spuiten van afstand.
  • Zwarte stranden; vanwege de vulkaanuitbarstingen kent IJsland enkele zwarte stranden, deze bezorgen iedere bezoeker een mysterieus gevoel. Erg bijzonder om te zien!

Natuurlijk is er nog meer te bezichtigen, wanneer je meereist met een gids zal deze je meenemen langs de meest bijzondere plaatsen.

Rondreis IJsland CanadaNa een aantal dagen vlieg je door naar Canada om daar van een totaal verschillend land te gaan genieten. Ook in dit land geldt dat je zeer veel bijzondere plaatsen zijn waar een bezoekje de moeite waard is. Enkele hebben we er voor je op een rijtje gezet:

  • Icefields Parkway; langs de Rocky Mountains ligt deze 230 km lange weg, op deze weg kan de Rocky Mountains worden bewonderd. Veel bezoekers geven aan dat dit de mooiste bergweg is ter wereld vanwege de rivieren, gletsjers en canyons.
  • National Gallery of Canada; één van de belangrijkste musea in Canada!
  • De stad Vancouver is zeer geliefd bij toeristen vanwege de ligging en de grote diversiteit aan activiteiten.

Ook de Niagara Watervallen en het Banff National Park zijn spectaculair. Een rondreis door Canada is een onvergetelijke reis voor iedereen.

Een rondreis kan je maken in veel verschillende vormen. Zo kan je de lengte van de reis zelf bepalen, hoelang je op plaatsen blijft kan je zelf wat over te zeggen hebben en natuurlijk ook over de manier van reizen. Door je goed te oriënteren kan je van deze reis echt een droomreis maken! Tip: Neem ook eens een kijkje op www.rondreiscanada.com.

Lees hier meer >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *