Als je naar IJsland gaat is er niets mooier dan dat in je eigen auto te doen. Je hebt de volle vrijheid, bent niet afhankelijk van een gids of openbaar vervoer en kunt zoveel reizen als je wilt! Omdat je op jezelf aangewezen bent kan het juist ook erg eng zijn, je weet niet goed hoe je in IJsland komt, weet niet wat het kost en niet waar je heen moet. Omdat wij van RondreisIJsland.com weten dat het moeilijk en spannend kan zijn gaan wij voor jou in dit artikel wat handige informatie opsommen zodat jij goed voorbereid aan je avontuur kan beginnen! Lees hieronder meer over het reizen met een eigen auto door het unieke IJsland.

Door op één van de blauwe links te klikken heb je de mogelijkheid om de mooiste rondreizen te bekijken bij de specialist.

Bekijk hier meer over rondreizen door IJsland met de auto >>

Meer informatie over de:

Rondreizen met een eigen auto.

Handige informatie:

  • Rondreis IJsland eigen autoOm met je auto in IJsland te komen moet je via Denemarken de Ferry nemen naar IJsland. Deze Ferry heet de Smiryl Line. De overtocht duurt twee dagen en twee nachten dus het is handig om naast de standaard kosten voor de overtocht ook een cabine te huren!
  • De Ferry naar IJsland vertrekt alleen op zaterdag! Zorg dus dat je op tijd bent en alles voor elkaar hebt, want de Ferry wacht niet!
  • De kosten voor een enkele reis naar IJsland liggen rond de €53 en €149, afhankelijk van welk seizoen je gaat. Dit is exclusief de overnachtingen en het eten. De goedkoopste overnachting die je kunt krijgen is €171 voor een enkele reis in het laagseizoen. Deze prijs is inclusief het eten en drinken. Een familie van vier personen zou voor een retourticket inclusief overnachtingen en eten dus minimaal €448 kwijt.
  • Rondreis IJsland eigen autoEr zijn geen tolwegen in IJsland, maar op de weg door Duitsland kan het in de toekomst wel ingevoerd worden, houd daarom het nieuws in de gaten en neem desnoods contant geld mee!
  • Reken van te voren uit hoeveel de benzine van Nederland naar de Ferry en de benzine in IJsland gaan kosten, op deze manier kom je niet voor vervelende verassingen!
  • Bekijk van te voren goed hoeveel de hotels in IJsland en het eten gaan kosten, gebruik sites als Trivago en Booking.com om te zorgen dat je de beste deals kunt krijgen om kosten te besparen!

Boek direct een autorondreis door IJsland via:

Rondreis IJsland eigen auto
Prachtige paarden in IJsland.

Wij van RondreisIJsland.com hopen je hiermee genoeg geïnformeerd te hebben, als je verder nog informatie nodig hebt zijn hier een paar links die je daarmee kunnen helpen.

Handige links:

  1. Smyrilline.nl
  2. IJslandVakantie.net
  3. Anwb.nl
  4. Trivago.com

Veel plezier met je reis naar IJsland! Wij hopen dat het een echt geweldige ervaring voor je wordt!

Lees hier verder >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *