Forums over reizen door IJsland.
Een rondreis plannen door IJsland is niet altijd eenvoudig. Om alle benodigde informatie hiervoor in te winnen of om zelf een gerichte vraag te stellen, kan je verschillende forums bezoeken. Veelal zijn deze forums Engelstalig, maar er zijn ook enkele geschikte Nederlandstalige forums met informatie voor vakantiegangers die een reis naar IJsland in de planning hebben staan. Kom op deze pagina meer te weten over de diverse forums die er te vinden zijn over het rondreizen door IJsland.

Bekijk hier meer over een IJsland rondreis >>

Lees hier meer over de:

Forums en rondreizen door IJsland.

  • TripAdvisor: zeer actief forum voor alle toeristenvragen over IJsland

Rondreis IJsland forumTripAdvisor is één van de bekendste websites met informatie voor vakanties. De website heeft ook een forum over IJsland, alsmede subforums voor de verschillende IJslandse steden. Dit forum kent veel actieve gebruikers, zodat je wanneer je hier een vraag stelt, ook relatief snel een antwoord kan verwachten. Dit antwoord komt dan van iemand anders die al eens IJsland heeft bezocht of van een lokale inwoner van het eiland.

Op het TripAdvisor-forum over IJsland kan je ook reeds bestaande topics vinden waar onderwerpen worden besproken zoals de kosten voor een taxi, de beste route voor een rondreis, wat de belangrijkste bezienswaardigheden zijn, hoeveel dagen nodig zijn voor een complete vakantie in IJsland of andere vragen waar vakantiegangers en anderen die een rondreis door IJsland willen plannen mee zitten. Inschrijven voor dit forum is gratis en gaat heel eenvoudig, je kan hiervoor ook je Facebook-account gebruiken. Het forum is geheel Engelstalig.

Boek direct de rondreis door IJsland via:

LonelyPlanet: voor de meer ervaren toerist in IJsland

LonelyPlanet, een andere bekende Engelstalige website met toeristeninformatie, heeft eveneens een aan IJsland gewijd forum. Dit forum is iets minder actief dan TripAdvisor en ook een tikkeltje onoverzichtelijk. Hier staat tegenover dat gebruikers op LonelyPlanet veelal lange, gedetailleerde antwoorden verschaffen, zodat je hier eenvoudig zeer informatieve forumposts kan vinden. Het lezen van het forum vereist geen inschrijving, maar als je zelf reacties wil achterlaten of een topic wil openen, dan is dit wel nodig. Ook bij LonelyPlanet gaat dit heel eenvoudig, bijvoorbeeld met je Facebook- of Twitter-account.

  • Reddit voor meer algemene informatie over IJsland

Reddit is één van de grootste forums ter wereld waar vrijwel elk onderwerp wordt besproken. Reddit bestaat uit zogeheten ‘subreddits’ die Rondreis IJsland forumover specifieke onderwerpen. Gaan zo is er ook een subreddit over IJsland, maar deze is Engelstalig. De subreddit waar foto’s van IJsland worden gedeeld is daarentegen wel Engelstalig. Ook de subreddit VisitingIceland is Engelstalig. De onderwerpen die hier worden besproken zijn vergelijkbaar met de topics op TripAdvisor en LonelyPlanet. Een account aanmaken is gratis bij Reddit. Je doet dit met je mailadres.

  • Nederlandstalige forums over reizen door IJsland

Er zijn ook enkele Nederlandstalige forums over IJsland in het algemeen en vakanties op dit eiland in het bijzonder. Zo heeft bijvoorbeeld WereldWijzer een forum over IJsland, net als ReisForum. Het nadeel van deze forums is echter dat zij veel minder actieve gebruikers kennen dan de Engelstalige forums. Hierdoor kan het lang duren voordat je antwoord op een vraag krijgt. Wanneer je daarentegen slechts wat Nederlandstalige informatie over rondreizen door IJsland zoekt, dan zijn deze forums wel een geschikte plek.

Tip: Kijk ook eens op www.ijslandvakantie.net.

Lees hier verder >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Heb jij een ervaring met het rondreizen door dit land? Laat dit dan hieronder weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *