IJsland is een bestemming voor simpelweg iedereen. Het is dan ook helemaal niet gek om met het hele gezin naar IJsland te gaan. Een van de mogelijkheden om je vakantie te beleven is een rondreis. Met een auto, of juist met een camper om zoveel mogelijk vrijheid te ervaren tijdens je vakantie. Zo kun je allerlei plekken op het eiland verkennen en op de mooiste plekken wat langer blijven. En mooie plekken, die zijn er genoeg. Zodat ook je kinderen zich geen moment hoeven te vervelen en voor altijd terugdenken aan die geweldige vakantie naar IJsland. Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over een rondreis IJsland gezin, heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis!

Bekijk hier meer over rondreizen door IJsland met het gezin >>

Meer informatie is te vinden over de:

Met het gezin rondreizen.

Rondreis IJsland gezinWant ook voor kinderen is er van alles te beleven op IJsland. Zo kun je ritjes in de auto, camper of bus afwisselen met bezienswaardigheden die iedereen zullen bekoren. Het hele gezin zal genieten tijdens uitjes als:

  • Zwemmen in buitenbaden, zoals een bad met glijbanen of een natuurlijk bad als de welbekende Blue Lagoon, met een aangename temperatuur en een indrukwekkend uitzicht. Het hele gezin kan zich onderdompelen in het lekkere water. Ook is het mogelijk om een natuurlijk bad te bezoeken met mineralen, waardoor het water allerlei mooie kleuren gekregen heeft. Een lust voor het oog!
  • Zowel kinderen als volwassenen zullen onder de indruk zijn van de vele geisers die te vinden zijn in IJsland. Neem nu de geiser Stokkur. Deze geiser spuit nog echt water! Zoiets hebben je kinderen vast nog nooit gezien en wie weet jij ook nog nooit. Wil je een grote geiser bekijken met je gezin, dan kun je Geysir bezoeken. Weliswaar is de geiser niet actief, maar dat maakt de geiser niet minder indrukwekkend.
  • Een uitje voor het hele gezin is het Viking Museum, dat te vinden is in de hoofdstad Reykjavik. Leuk om te bezoeken in combinatie met een tripje naar het centrum van deze stad. De kinderen zullen zeker geïmponeerd worden door de verhalen over de IJslandse Rondreis IJsland gezinVikingen.
  • Wil je iets echt bijzonders doen waarbij het hele gezin zal genieten, dan is er de mogelijkheid om een tocht te maken met IJslandse pony’s. Het zijn krachtige paarden, die een prima maatje hebben voor kinderen. Hun karakter is zacht en de paarden lopen op een prettige manier.
  • Ook leuk is het ontdekken van de IJslandse dierenwereld. Zo is de karakteristieke papegaaiduiker hier te vinden. Verder kun je er kennismaken met rendieren en zeehonden. In Reykjavik is een dierentuin te vinden waar deze en meer dieren te vinden zijn.

Tip: Neem ook eens een kijkje op www.ijslandvakantie.net

Wanneer je ervoor gekozen hebt om met het gezin door het unieke IJsland rond te reizen dan zijn er vele verschillende mogelijkheden te vinden, zo heb je een ruim aanbod aan rondreizen die er te maken zijn door IJsland. Bij verschillende reisspecialisten zijn de rondreizen te bekijken, bij VakantieXperts, TUI en Kras bijvoorbeeld. Door hierboven op één van de links te klikken heb je de mooiste rondreizen bij VakantieXperts kunnen zien en door hieronder op één van de links te klikken kan je de rondreizen bij TUI en Kras bekijken. Veel plezier met het uitzoeken van een geweldige rondreis door IJsland met het gezin!

Boek direct de rondreis door IJsland met het gezin via:

Lees hier verder >>

Heb je vragen, wil je een correctie of een opmerking doorgeven? Laat dit dan weten door hieronder het formulier in te vullen. Heb je een ervaring om met het gezin te rondreizen door IJsland? Laat dit dan hieronder ook weten.

Vond je dit artikel nuttig? Deel dit op social media, op deze manier kunnen we het artikel beter gaan maken.

One thought on “Rondreis IJsland gezin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *