In je eentje IJsland door. De prachtige natuur om je heen, vulkanen, gletsjers en watervallen. Nieuwe mensen ontmoeten, de cultuur opsnuiven. Kortom, een geweldige ervaring dus. Om dit avontuur te verwezenlijken heb je een aantal dingen nodig en moet je het een en ander weten. Deze reis in je eentje ondernemen betekent een stuk minder kosten, maar het betekent ook dat je als er iets fout gaat er helemaal alleen voor staat, daarom is het verstandig om je echt heel goed voor te bereiden op je trip en te zorgen dat er niets fout kan gaan! Wij willen wij je zoals altijd helpen door middel van een opsomming van tips en tricks die jij kunt gebruiken om de reis van je leven te plannen. We wensen je enorm veel succes!

Bekijk hier de individuele reizen >>

Lees hier verder over de:

Individuele rondreis door IJsland maken?

Onze persoonlijke tips en tricks:

  • Rondreis IJsland individueelBekijk goed wat voordeliger is, een volledig verzorgde reis bij een reisorganisatie of alles zelf regelen. Hier kan inderdaad wat tijd in gaan zitten, maar op deze manier kun je erg veel geld besparen. Bedenk ook goed dat als je met een reisorganisatie gaat je vaak met andere mensen in een reisgezelschap zit. Dit kan leuk zijn maar als je er echt helemaal alleen op uit wil kan dit niet, je hebt dus niet zoveel vrijheid!
  • Als je zelf je reis regelt, zorg dan dat je goed kijkt welke vluchtmaatschappij je neemt. WoW air lijkt misschien goedkoop maar ze hebben erg veel verborgen kosten! Je kunt daarom beter IcelandAir nemen.
  • Kijk goed welke uitstapjes voor jou haalbaar zijn in kosten en afstand. Je kunt bijvoorbeeld beter niet een uitstapje in Reykjavik en een uitstapje in het platteland op 1 dag doen, dan ben je de hele dag Rondreis IJsland individueelonderweg en ben je uiteindelijk helemaal uitgeput.
  • Probeer vrienden te maken tijdens je reis, er is niets leuker dan met mede-reisgenoten te kletsen over je avonturen onder het genot van een drankje. Er valt ook veel te leren van anderen, zo kan iemand anders hele andere uitstapjes dan jij gepland hebben waar jij nooit aan gedacht had. Hierdoor kun je veel mooiere ervaringen opdoen dan wanneer je alles alleen doet!
  • Zorg ervoor dat je al je waardevolle spullen op een veilige plek bewaart! Als je namelijk je portemonnee wordt gestolen en je geen geld hebt, is er niemand om je te helpen, je bent namelijk helemaal alleen!

Wij van RondreisIJsland.com hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, zorg dat je goed voorbereid bent. Maar nog belangrijker, zorg ervoor dat je een geweldige vakantie hebt! Voor meer informatie over het boeken van een vakantie naar IJsland kan je ook eens een kijkje nemen op www.ijslandvakantie.net.

Lees hier verder >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *