De reisorganisatie Kras biedt veel rondreizen in IJsland. Wilt u een bezoek brengen aan Reykjavik, de wereldberoemde Blue Lagoon bezoeken en het ruige binnenland van IJsland doorkruisen? Dan kunt u terecht bij Kras. Wilt u IJsland binnen een week zien, of houdt u liever van een uitgebreide reis met alle gemakken voorzien? Kom op deze pagina nog veel meer te weten over het boeken van een rondreis IJsland bij Kras, ook heb je de mogelijkheid om de reizen te boeken die er aangeboden worden. Bekijk hieronder nog veel meer leuke informatie over het boeken van een geweldige rondreis!

Bekijk hier de rondreizen door IJsland bij Kras >>

Lees hier verder over de:

Rondreis IJsland Kras

  • Van een midweek tot 24 dagen IJsland

Rondreis IJsland KrasBij Kras vindt u reizen vanaf 5 tot 24 dagen. 10 dagen is een ideale reistijd om de hoogtepunten van IJsland te bezichtigen. Kras biedt een wandelingsrondreis van 10 dagen aan. Hierbij krijgt u lokale begeleiding en verplaatst u zich in een groep fanatieke wandelaars die zoveel mogelijk van het land willen zien. U bent van alle gemakken voorzien: 9x ontbijt, 4x lunch en 4x diner plus onderdak is inbegrepen in deze rondreis. Bent u niet zo’n fanatieke wandelaar? Dan kunt u bij Kras ook terecht voor een ware cruise-rondreis.

  • Cruise door IJsland

Langs de kust van IJsland ziet u de zwarte stranden, gletsjers en kleine visserdorpjes. Een Cruise-only rondreis vertrekt uit Rotterdam, Amsterdam, Hamburg of Bremerhaven, en daar keert u dan ook weer terug. Niet alleen komt u langs IJsland, want veel cruiserondreizen brengen u ook Rondreis IJsland Kraslangs Spitsbergen, Groenland, de Shetland- en Faeroër Eilanden. U vaart langs verschillende punten in Ijsland en kunt uitstappen bij onder meer Reykjavik en Eskifjordur. In de hoofdstad heeft u een overnachting en vertrekt u de volgende ochtend weer per cruise richting Schotland.

  • Langs de hoogtepunten van IJsland

Georganiseerde rondreizen waarbij u op eigen houtje er met een auto op uit trekt, zijn er ook. Zo kun je met een 5-daagse rondreis kennismaken met de hoogtepunten, de schoonheid en de natuur van Nederland: de Golden Circle bijvoorbeeld. Hier vindt u denderende watervallen, eeuwenoude spuitende geisers en historische plaatsjes. Op dag twee bezoekt u de kaap van Dyrhólaey en vindt u de zwarte stranden met de papegaaiduikers. De reis is vrij intensief en brengt u langs vele plekken waar IJsland bekend om staat.

Rondreis IJsland KrasIn het Nationale Park Thingvellir vindt u de plek waar het eerste parlement van IJsland heeft plaatsgevonden: een plek met historie. IJslanders hechten grote waarde aan deze plaats. Er is hier een heetwaterbron van 180 graden celcius en ook prachtig uitgestrekte landschappen.

  • De Prijzen van een rondreis door IJsland

Heeft u een klein of groot budget? Wilt u hier uw reis van uw leven maken, of wilt u kort proeven van de schoonheid van IJsland? Bij Kras zijn veel mogelijkheden. Prijzen verschillen van 6269,- euro, tot 785,- euro. Zo is er voor ieder wat wils. Enkele reizen hebben een korting van tot 100,- euro per persoon en kunnen daardoor voordelig uitpakken.

Bekijk hier meer over IJsland reizen via Kras >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *