Ook in IJsland worden luxe reizen georganiseerd voor gezinnen of groepen. Jouw vakantie kan all-inclusive zijn en beantwoorden aan al jouw verwachtingen. Persoonlijke service is een van de prioriteiten. IJsland is niet alleen de boerderijherbergen of berghutten. De winkels in Reykjavik en de luxehotels in de stad en op het IJslandse platteland zijn de laatste jaren snel ontwikkeld. Je zult verrast zijn door het warme onthaal en de uitzonderlijke keukens in de hotels. Je zal kunnen kiezen voor excursies per helikopter of zelf aan het stuur van een luxeauto mogen zitten tijdens jouw rondreis in IJsland.

Wil je overigens de luxe reizen voor IJsland bekijken dan kan je hieronder informatie terugvinden en heb je de mogelijkheid om bij de reisspecialist de reizen te vergelijken. Klik dan op één van de links die op deze pagina staan.

Wij wensen je in ieder geval heel veel plezier toe met het uitzoeken van een luxe rondreis door het prachtige IJsland!

Bekijk hier meer over luxe rondreizen door IJsland >>

Lees hier meer over de:

7 fantastische plekken in IJsland.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=ciRAXPKRVVI)

Rondreis IJsland luxe

  • Specialistenwerk

Rondreis IJsland luxeDe touroperators die dergelijke luxereizen in IJsland organiseren zijn niet gemakkelijk te vinden. De routes die zij voorstellen zijn van hoge kwaliteit en er komen rijke toeristen van over heel de wereld op af. Ook voor mensen die zichzelf eens willen laten verwennen is het de ideale formule. We stellen enkele sterke punten voor van een luxe rondreis in IJsland.

  • Het begint al bij de taxi

Jouw luxe rondreis begint op het moment dat je hoort dat de chauffeur die je naar jouw hotel brengt meerdere talen spreekt en een ervaren gids is. Qua verplaatsing kan je jouw rondreis zo luxueus maken als je zelf wilt. Naast luxe jeeps zijn er ook kleine vliegtuigen en helikopters beschikbaar om je van het goddelijke landschap van IJsland te laten genieten.

  • Geweldige landschappen en outdoor activiteiten

De IJslandse natuur heeft veel te bieden op het gebied van outdoor-activiteiten. Je kunt gaan raften, fietsen op zwarte zandstranden, wandelen in de bergen, zeeën en meren verkennen, alles wat je wilt is mogelijk. Voertuigen en luxe voorzieningen zijn beschikbaar bij elke activiteit. Luxe voertuigen die omgevormd zijn tot monstertrucs met enorme banden brengen je naar bijna onbereikbare bestemmingen in de bergen. Of jouw bestemming de top van een berg, een gletsjer of het centrum van Reykjavik is, je zult steeds het beste voertuig beschikbaar krijgen.

Bekijk hier de luxe rondreizen door IJsland bij:

  • 4-sterren hotels of een luxe tent

Rondreis IJsland luxeDe luxehotels zijn speciaal geselecteerd en bieden de beste accommodatie die in IJsland te vinden is (lees hier overigens meer over een vakantie in IJsland: www.ijslandvakantie.net. Zelfs tijdens een luxe rondreis kan je ervaren wat het is om buiten te slapen, in het midden van de IJslandse wildernis, boven op een gletsjer in de bergen. De beste middelen worden ingezet om het verblijf in een basiskamp zo comfortabel mogelijk te maken.

  • Bezoek aan alle toeristische hoogtepunten

Een luxe rondreis brengt je naar de meest aantrekkelijke plaatsen in heel IJsland. Van de Golden Circle, over de Blue Lagoon naar de Westfjordeilanden. Voor wie het zich kan permitteren is zo’n luxe rondreis een on-evenaarbare ervaring! Ook zou je het Noorderlicht als excursie mee kunnen pakken als je dit wilt toevoegen aan je luxe reis door IJsland, voor meer informatie over het Noorderlicht: rondreislapland.nl, rondreisnoorwegen.eu en rondreiszweden.eu.

Lees hier verder >>

Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Reageer dan door hieronder het formulier in te vullen. Heb je een ervaring met het maken van een rondreis door IJsland? Deel dit dan door hieronder het formulier in te vullen.

Vond je het artikel nuttig? Deel dit dan op social media, op deze manier kunnen we het artikel nog beter en informatiever gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *