Rondreis IJsland reisverslagen te weten komen? Kom hier alles te weten over het boeken van een geweldige rondreis door het fantastische IJsland.
“Het was geweldig om IJsland bezocht te hebben!” Ik ben Jeroen, 25 jaar oud uit Alkmaar en heb dit prachtige land mogen bezoeken. Nog nooit eerder heb ik zo’n leuke vakantie gehad! Wat een fantastisch land is dit en wat een vriendelijke mensen! Zeker wil ik nog eens een keer terug gaan naar IJsland. Ik heb een hoop gezien maar nog lang niet alles! Ik heb erg genoten van het prachtige landschap vol met watervallen en vulkanen. Het was absoluut geweldig om dit land bezocht te hebben en zeker voor herhaling vatbaar. Dit land moet je dan ook zeker eens bezocht hebben als je het mij vraagt! Kom in dit artikel nog veel meer te weten over het boeken van een geweldige rondreis door IJsland en ook heb je de mogelijkheid om jouw reisverslag te delen met dat van anderen.

Bekijk hier meer over rondreizen door IJsland >>

Lees hier verder over de:

Reisverslag rondreis door IJsland.

Rondreis IJsland reisverslag
Rondreis IJsland reisverslag

“Waarom is IJsland zo’n geweldig land?” Vooral door de prachtige natuur en vriendelijke mensen. Het is echt een heel erg leuk land om te bezoeken. Wanneer je het budget er voor hebt moet je zeker eens op vakantie gaan naar dit land je het mij vraagt. Ik ben eerst in de hoofdstad Reykjavik geweest. Hier kun je zeer leuk winkelen en de late uurtjes lekker op stap gaan. Ik heb het dan ook erg naar mijn zin gehad in de hoofdstad.’ s nachts ging ik lekker op stap in de cafés en genoot daar van een alcoholistisch drankje. Het was goed druk in de cafés en er heerste een gezellige sfeer. Wanneer je single bent kun je denk ik snel een partner vinden in de hoofdstad Reykjavik. Iemand om een gezellige tijd mee te beleven of misschien wel voorgoed je leven mee te slijten.

Boek een rondreis door IJsland via:

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=-VgrCc7Popg)

IJsland reisverslag 2019

Rondreis IJsland reisverslag“Het bezoeken van de natuur van IJsland vond ik het leukste!” Dit omdat de natuur daar totaal niet te vergelijken is met de natuur zoals wij die hier in Nederland kennen. Met uitgestrekte berggebieden met vulkanen en vele andere natuur bezienswaardigheden. Deze heb ik allemaal mogen bezichtigen. Helaas heb ik niet alles kunnen zien in de paar weken tijd dat ik er was. Wel heb ik kunnen zien hoe mooi het land is en veel vulkanen bezocht. Het is helemaal niet eng om dit te doen hoor. De kans dat de vulkaan uitkomt op het moment dat jij er bent is nihil. De meeste vulkanen zijn al duizenden jaren niet meer tot ontploffing gekomen. Het grootste gedeelte van het landschap bestaat uit steen door de vulkaanuitbarstingen. Omdat je hier ook veel water vindt is dat een erg mooie combinatie vind ik. Zo vind je vele beekjes waar je prima een duik kunt nemen.

Reisverslag IJsland delen?

Dit betreft een leuk reisverslag van een rondreis door het unieke IJsland, wil je zelf jouw reisverslag delen, stuur dan een e-mail naar tips@rondreisijsland.com of vul hieronder het formulier in.

Tip: Kijk ook eens op www.ijslandvakantie.net en deel jouw reiservaring daar!

Lees hier verder >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media, op deze manier kunnen we het artikel nog beter en informatiever gaan maken.

2 thoughts on “Rondreis IJsland reisverslag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *