Als je een goedverzorgde reis naar IJsland met geweldige service wilt, is het reisbureau Sawadee voor jou! Sawadee onderscheid zich van veel andere reisbureaus door je vooraf het reisschema, de route en nog veel meer in te laten zien. Daardoor weet je precies waarvoor je betaalt. De reizen bij Sawadee kosten tussen de €1000 en €4000 per persoon, afhankelijk van hoe lang je gaat. Omdat wij van RondreisIJsland.com snappen dat het lastig kan zijn om te beslissen waar je je reis het beste kunt boeken hebben wij hier de voordelen van Sawadee op een rijtje gezet. Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een prachtige reis naar IJsland, misschien wel via Sawadee.

Bekijk hier de reizen bij Sawadee >>

Lees hier verder over de:

Rondreizen door IJsland via Sawadee.

De voordelen van reisbureau Sawadee:

  • Rondreis IJsland SawadeeJe weet wat je krijgt! Omdat Sawadee de reisgegevens van te voren klaar heeft staan om in te zien weet je precies waar je voor betaalt en of het het waard is. Je zou zelfs nog kunnen kijken waar je allemaal heen gaat en of je echt datgene betaalt wat het kost.
  • Je reist altijd met IcelandAir! IcelandAir is de beste vliegtuigmaatschappij waarmee je naar IJsland kunt vliegen. Omdat je de garantie hebt dat je met IcelandAir vliegt weet je vooraf al dat je 1 koffer en handbagage mee kan nemen en wat je te eten krijgt. Ook kun je hierdoor makkelijk dingen bestellen uit de tax-free shop.
  • Rondreis IJsland SawadeeEr zijn heel veel opties! Je kunt van alles aan je reis toevoegen, je kunt je reis langer maken, zelfs ter plekke nog. Je kunt extra excursies toevoegen. Je kunt er zelfs voor kiezen om zelf een eigen vlucht te regelen of met de boot naar IJsland te gaan.
  • Je verblijft in erg goed aangeschreven hotels. Ze hebben op 1 na allemaal WiFi, eten en drinken en badkamers. Je bent dus de hele reis van alle gemakken voorzien.
  • Je weet van te voren of je een Nederlandstalige reisleider of een Engelstalige reisleider krijgt. En als hun keuze je niet goed ligt kun je altijd nog veranderen van datum!
  • Ze geven informatie over IJsland met betrekking tot de datum waarop jij gaat, dus je weet precies wat jij van IJsland kunt verwachten.

IJsland Sawadee boeken?

Wij van RondreisIJsland.com hopen dat wij je wat duidelijkheid hebben kunnen bieden en wensen je een hele goede reis!

Lees hier verder >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder achtergelaten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *