Een rondreis door IJsland boeken bij SNP Natuurreizen.
Wie een rondreis door IJsland wil maken, kan kiezen uit tal van reisorganisaties die uiteenlopende reizen aanbieden. Eén van deze organisaties is SNP (Stichting Natuurstudie Projecten). SNP richt zich vooral op avontuurlijke reizen voor wandel- en fietsliefhebbers en andere actieve reizigers, maar tot haar aanbod behoren ook rustige vakanties waarbij slechts af en toe wordt gewandeld of gefietst. SNP biedt meer dan tien verschillende rondreizen door IJsland aan. Kom op deze pagina nog veel meer te weten over een rondreis IJsland via SNP, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste rondreizen te boeken!

Bekijk hier alle informatie over de reis >>

Lees hier meer over de:

Rondreizen door IJsland met SNP.

  • SNP als organisatie

Rondreis IJsland SNP

Het bedrijf biedt reizen aan voor relatief kleine groepen mensen die interesse hebben in de cultuur en natuur van de bestemming. SNP richt zich op liefhebbers van wandelen en fietsen, maar ook op onder andere gezinnen en toeristen die een land of streek willen rondreizen. SNP biedt kleinschalige reizen aan, wat ook terugkomt in de keuze voor overnachtingsplekken waarbij lokale hotels en gasthuizen de voorkeur genieten boven grote resorts.

SNP IJsland groepsreis en meer

  • Rondreizen door IJsland met SNP.

Het bedrijf biedt meer dan tien verschillende reizen naar IJsland aan. SNP onderscheidt deze reizen van elkaar op basis van het niveau, de accommodatie en de waardering van de reis. Het niveau van een reis geeft aan of de reis geschikt is voor iedereen of alleen voor mensen met een goede conditie. Bij een vakantie voor iedereen ligt de nadruk op uitrusten en korte wandelingen of fietstochten, terwijl bij uitdagende reizen zware tochten door bergachtige gebieden worden ondernomen. Uiteraard zijn er ook reizen beschikbaar die qua niveau tussen deze twee extremen in liggen. De waardering voor de accommodatie geeft aan of overnacht wordt in een eenvoudig huisje, een standaard hotel, een comfortabel hotel of een heel bijzonder oord met aantrekkelijke extra’s. De waardering, tot slot, is gebaseerd op de resultaten van enquêtes die zijn afgenomen bij mensen die de betreffende reis al eens hebben ondernomen.

IJsland reizen via SNP

  • Rondreis IJsland SNPDivers aanbod aan reizen door IJsland.

Het reisbedrijf biedt reizen door IJsland aan uiteenlopend van uitdagende wandelvakanties waarbij overnacht wordt in pensions of kampeerplaatsen tot lichte wandelvakanties met overnachting in fraaie hotels. Ook een stedentrip naar Rekyjavik behoort tot het aanbod. Voor vogelspotters is er een bijzondere vogelreis beschikbaar. Bij deze reis wordt ook op zoek gegaan naar de papegaaiduiker, misschien wel de bijzonderste vogel van IJsland. Liefhebbers van fotografie kunnen ook een speciale fotoreis boeken. Deze reis loopt langs al het natuurschoon van IJsland, waaronder de wereldberoemde waterval Seljalandsfoss die op menig ansichtkaart of kalender

Rondreis IJsland SNP

prijkt. SNP biedt voorts zowel groepsreizen als individuele reizen aan.

SNP IJsland prijzen

  • Informatie over prijzen en programma.

Bij een door SNP georganiseerde rondreis zijn behalve de overnachtingen veelal ook (een deel van) de maaltijden inbegrepen, alsmede (een deel van) het transport. Per reis wordt gedetailleerd weergegeven welke kosten bij de totaalprijs zijn inbegrepen en welke niet. In ieder geval niet inbegrepen bij de prijs zijn de heen- en terugvlucht. SNP kan deze vluchten wel voor je regelen en kan je ook informatie verschaffen over onder andere de geldende tarieven. Daarnaast kan ook voor elke reis het dagprogramma worden nageslagen, zodat je precies kan zien welke activiteiten bij de rondreis worden ondernomen.

Lees hier verder >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *