TUI is een reisorganisatie dat ontzettend veel vakanties en rondreizen aanbiedt, je kunt een reis van 4 dagen boeken, of een reis van 6, 8, 9, 11 of zelfs 15 dagen! TUI heeft daarnaast nog opties voor het vervoer, of je met het vliegtuig of een cruise wil gaan. Als je je reis bij TUI boekt heb je de garantie dat je reis volledig verzorgd is, er ontkomt je niks, ze verzorgen de reis, het verblijf en ze zorgen in sommige pakketten zelfs voor een Nederlandstalige gids. Afhankelijk van welk pakket je kiest krijg je daarbij ook nog de kans om te zwemmen in de ‘Blue Lagoon’ een onder water gelopen vulkaan en een walvissafari te doen.

Het enige nadeel aan TUI is dat de reizen op specifieke data beginnen, je kunt dus, anders dan bij een reis met je eigen auto, niet gaan wanneer het jou uitkomt. Je bent altijd afhankelijk van je reisgenoten en gids! Omdat wij van RondreisIJsland.com snappen dat het erg lastig kan zijn om jouw perfecte reis te boeken, maken wij dit artikel om de reizen van TUI iets beter uit te leggen. Veel reisplezier!

Bekijk hier de rondreizen door IJsland met TUI >>

Lees hier verder over de:

Rondreis IJsland TUI

Tips en tricks:

  1. Rondreis IJsland TUITUI biedt 3 soorten reizen naar IJsland. De eerste is een reis waarbij alleen het vervoer van en naar IJsland en het hotel inbegrepenzitten. Deze reizen kosten tussen de €500 en €1000 per persoon, afhankelijk van het hotel en duren meestal 4 dagen. Het nadeel van deze reizen is dat je zelf je uitjes moet betalen en regelen. (Rondreis IJsland TUI informatie)
  2. De tweede reis is een reis waarbij je naar IJsland vliegt, het hotel inbegrepen zit en daarnaast alle uitjes en dergelijke al geregeld zijn. De soorten uitjes verschillen per reis, maar meestal zit er ook een Nederlandstalige gids bij inbegrepen. Deze reizen kosten tussen de €1132 en de €3450 per persoon, afhankelijk van het aantal dagen. De reizen Rondreis IJsland TUIduren tussen de 5 en 11 dagen. Dit is de reis die wij aanraden.
  3. De laatste reis die TUI aanbieder is een 15-daagde cruise van Rotterdam naar IJsland. Deze kost €2271 per persoon. Het nadeel van deze reis is dat de excursies er niet bij in zitten. Het voordeel van deze reis is dat je naast IJsland ook het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen te zien krijgt. Een ander voordeel is de lengte van deze reis, hij duurt 15 dagen en daardoor kun je echt ontspannen. (Lees hier meer over een rondreis door Noorwegen (om meer informatie in te winnen)): www.rondreisnoorwegen.eu)

IJsland & TUI

Indien je hebt gekozen voor TUI als reisorganisatie dan kan je op één van de links klikken om de mooiste reizen door IJsland te bekijken. Ook heb je de mogelijkheid om de reizen met elkaar te vergelijken en een mooie rondreis bij TUI boeken. Wij van RondreisIJsland.com hopen dat je iets geleerd hebt van dit artikel en nu goed kunt beslissen welke reis je uiteindelijk wilt gaan ondernemen. Veel plezier met je reis!

Lees hier verder >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *