Anders dan je misschien denkt is het vliegtuig niet de enige manier om naar IJsland te reizen. Dit is enorm fijn als je aan vliegangst lijd of voor mensen die om andere redenen liever niet willen vliegen. Er zijn 2 manieren om naar IJsland te reizen zonder te vliegen, er gaat een Ferry vanuit Denemarken, die heet de Smyril Line. Er is ook een cruise vanuit Rotterdam genaamd de ms Rotterdam.

In dit artikel gaan we in detail uitleggen hoe deze 2 opties werken. Omdat wij van RondreisIJsland.com snappen dat het spannend en soms ook lastig kan zijn om zelf je reis te boeken, staan wij zoals altijd weer voor je klaar met een lijst van tips en tricks om hiermee te helpen. Hieronder kom je nog meer te weten over een rondreis IJsland zonder vlucht, ook heb je de mogelijkheid om de mooiste rondreis reizen te bekijken door IJsland bij de reisspecialist. Een hele fijne reis toegewenst!

Bekijk hier meer over een rondreis door IJsland zonder vlucht >>

Meer informatie over de:

Rondreizen door IJsland zonder vlucht.

Onze persoonlijke tips en tricks:

  • Rondreis IJsland zonder vluchtDe eerste manier om naar IJsland te geraken zonder te vliegen is een Ferry genaamd de Smyril Line. De Smyril Line vertrekt helaas niet uit Nederland, je zal hiervoor naar Denemarken moeten reizen! Je zal ook je eigen auto mee moeten nemen, dit kan overigens voordeliger uitpakken dan dat je bijvoorbeeld naar IJsland vliegt en daar een auto huurt. (Vergeet niet je winterbanden mee te nemen.) Als je met de Smyril Line gaat duurt de overtocht 2 dagen en 2 nachten. De Smyril Line is het goedkoopst in het laagseizoen, dan kost een enkeltje maar €53, als je daarentegen in het hoogseizoen gaat kan het zo €149 kosten. Bedenk dus goed wanneer je gaat. Naast deze kosten zal je ook een slaapplek nodig hebben, dit kost tussen de €150 en de €800 per enkele reis. De Smyril Line heeft voorbepaalde vertrektijden, zorg dus dat je op tijd bent!

Meer informatie.

  • De tweede manier om niet te vliegen maar toch in IJsland te geraken is de ms Rotterdam. Het voordeel van de ms Rotterdam is dat hij vertrekt vanuit Nederland. Het nadeel is de prijs, voor de reis inclusief slaapplek, eten en drinken betaal je €2271 per persoon. Hier is Rondreis IJsland zonder vluchteen reden voor, de reis naar IJsland is onderdeel van een veel langere cruise. Dit kan je zien als een voordeel of een nadeel, het is een voordeel als je reizen leuk vindt en veel dingen wil zien, maar het is een nadeel als jouw enige doel is om IJsland te zien. Bij deze cruise zitten behalve de excursies in Engeland, Schotland, IJsland en Noorwegen alles inbegrepen. De cruise duurt in totaal 15 dagen.

Ons advies is, neem de Smyril Line als jouw doel is om IJsland de zien, neem de ms Rotterdam als je zoveel mogelijk wilt zien.

Wij van RondreisIJsland.com hopen je hiermee te hebben laten zien dat vliegangst geen reden hoeft te zijn om IJsland niet te kunnen zien. Veel succes met het verder zoeken en enorm veel plezier met je reis! Tip: Neem ook eens een kijkje op www.ijslandvakantie.net voor meer informatie over het boeken van een mooie reis naar IJsland.

Bekijk hier de mooiste rondreizen en vakanties in IJsland >>

Indien je ervoor gekozen hebt om te gaan rondreizen door IJsland dan heb je wellicht de reizen net bekeken bij VakantieXperts. Door hieronder op één van de links te klikken kom je bij de reisorganisaties TUI en Kras terecht. Op deze twee bedrijven heb je een ruime keuze uit vele verschillende rondreizen die er te maken zijn door IJsland. Vergelijk de reizen!

Boek direct een unieke rondreis door IJsland via:

Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Dat kan door hieronder het formulier in te vullen.

One thought on “Rondreis IJsland zonder vlucht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *