IJsland is een bestemming waar veel mensen over fantaseren. Grote vulkanen, prachtige lavavelden begroeid met mos, uitgestrekte blauwe meren en lange ijskoude gletsjers, een winterwonderland dus. IJsland heeft het allemaal. Omdat het zo mooi is is het een erg populaire vakantiebestemming en zijn er erg veel reisorganisaties die volledig verzorgde reizen aanbieden. Er zijn grotere reisbureaus die reizen verzorgen over de hele wereld en er zijn kleinere reisbureaus die zich echt op IJsland gespecialiseerd hebben. In dit artikel behandelen wij beide soorten en proberen wij je wat inzicht te bieden zodat je zelf kan kijken welke jij het beste vindt. Wij van RondreisIJsland.com hebben hier zoals altijd speciaal voor jou een lijstje gemaakt met de verschillende tips en tricks.

Bekijk hier de rondreizen door het unieke IJsland >>

Lees hier verder over de:

Rondreizen naar IJsland?

Tips en tricks:

  1. Rondreizen naar IJslandEen eerste reisbureau waar prachtige IJsland rondreizen terug te vinden is bij VakantieXperts. Dit is een organisatie dat een breed scala aan rondreizen naar IJsland aanbiedt, zo heb je een ruime keuze uit iets dat je leuk lijkt.
  2. Het tweede reisbureau dat wij hier gaan behandelen is TUI. We hebben hier een specifiek gedetailleerd artikel voor geschreven, dus bekijk dat ook even als je geïnteresseerd bent in een reis bij TUI. TUI heeft 3 soorten reizen naar IJsland, een cruise die kort in IJslandstopt, reizen waar alleen de vlucht en hotel bij inbegrepen zitten en ook nog volledig verzorgde reizen waar alles bij inbegrepen zit. Zoals vlucht, hotel, excursies en een gids. De reizen bij TUI kosten tussen de €500 per persoon en €3000 per persoon.
  3. Een derde reisbureau is Sawadee, ook dit is een groot reisbureau en ook hier hebben wij een gedetailleerd artikel voor geschreven. Sawadee biedt alleen all-inclusive reizen aan. Ze hebben ook specifieke skireizen. Bij Sawadee kun je van te voren de reisroutes, schema’s en excursies inzien,
    Rondreizen naar IJsland
    Bezoek de Blue Lagoon.

    hierdoor weet je van te voren waar je voor betaalt. Je kunt kiezen of je met een internationale groep of een volledig Hollandse groep reist. Sawadee staat bekend om erg goede service. De reizen bij Sawadee kosten tussen de €1598 en de €3935 per persoon.

  4. Ons vierde en laatste reisbureau is Askja reizen. Asjka reizen onderscheid zich door behalve reizen naar IJsland ook excursies in IJsland aan te bieden voor weinig geld. Zo kun je bijvoorbeeld een gletsjerwandeling boeken of een paar uur paardrijden in de natuur. Zelfs als je je reis niet bij hen geboekt hebt. Askja is een wat kleiner reisbureau dat niet overal in de wereld heengaat. Ze bieden ook combireizen waar je bijvoorbeeld naar IJsland en New York gaat. De reizen bij Askja kosten tussen de €1000 en €4000 per persoon.

Wij van RondreisIJsland.com hopen dat je iets aan dit artikel gehad hebt en nu iets meer zekerheid hebt over je reis naar IJsland. Veel reisplezier!

Linktip: www.ijslandvakantie.net voor meer informatie over vakanties in IJsland.

Lees hier verder >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nou leuk en informatief? Deel dit dan met anderen op social media, op deze manier kunnen we de pagina verder gaan uitbreiden met nog betere en nuttigere informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *