Lees hier verder over de vakanties in IJsland ->

Vakantie IJsland Blue Lagoon

Vakantie IJsland Blue LagoonVeel van jullie hebben vast de film Blue Lagoon weleens gezien. Neem dat in je hoofd, maar denk mooier, warmer en beter, denk IJsland! Het Blue Lagoon is IJsland is een kunstmatig meer dat is aangelegd boven op een lavaveld. Hierdoor wordt het meer verwarmd tot een temperatuur van ongeveer 39 graden Celcius. Het meer is dankzij alle mineralen in het water prachtig mooi lichtblauw. Onderzoek heeft uitgewezen dat het meer door alle aanwezige mineralen en zouten een helende en zuiverende werking heeft op de huid. Het meer ligt in het zuidoosten van IJsland, een kleine 20 minuten van Keflavik International Airport. Het is echt een aanrader als je naar IJsland gaat, want het is een van de dingen in IJsland die je gewoon echt nergens anders zult zien. Omdat wij hopelijk je interesse nu geprikkeld hebben, zullen wij van RondreisIJsland.com je nu wat tips en tricks geven voor jouw uitstapje naar de Blue Lagoon (Vakantie IJsland Blue Lagoon), of zoals de IJslanders het noemen Bláa Lónið. Veel plezier met je reis!

Bekijk hier de mooiste vakanties in IJsland en de Blue Lagoon >>

Vakantie IJsland Blue Lagoon

Tips en tricks voor je trip naar de Blue Lagoon!

  • Als je naar de Blue Lagoon wilt zal je moeten reserveren! Het is een van de 25 wereldwonderen dus het is ontzettend populair bij reizigers.
  • De Blue Lagoon is naast een meer ook een spa, je kunt er net als in een wellnesscentrum massages en dergelijke krijgen en zelfs verzorgingsproducten kopen die gemaakt zijn met mineralen uit het meer! Uiteraard zijn aan de spa ook kosten verbonden.
  • De Blue Lagoon heeft voor de liefhebbers ook een hotel op locatie, het Silica hotel. Een kamer hier kost ongeveer €385 per nacht. Hierbij zit ook ontbijt, WiFi, toegang tot de sportschool, premium toegang tot de Blue Lagoon en toegang tot een privéstuk van het Blue Lagoon inbegrepen.

Boek een vakantie naar de Blue Lagoon in IJsland:

Blue Lagoon IJsland, meer informatie

  • Er zijn ter plekke kleedkamers in de Blue Lagoon dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.
  • De Blue Lagoon heeft 4 soorten toegangskaarten. Standard, comfort, premium en luxury. De prijzen hiervoor zijn respectievelijk €43, €59, €76 en €212 per persoon. Bij de standard ticket zit alleen toegang tot de Blue Lagoon en een moddermasker inbegrepen. Bij de comfort ticket zit behalve de standaard dingen ook een handdoek, gratis drankje en een algenmasker inbegrepen. Bij de premium ticket zit behalve alles van de standard en comfort tickets ook een badjas, pantoffels en een reservering met champagne bij het restaurant LAVA inbegrepen en ten slotte zit bij de luxury ticket zit buiten dit alles om ook nog een set met alle verzorgingsproducten en toegang tot de exclusieve lounge inbegrepen. Wij raden aan om het bij de standard ticket te houden, maar als je toch al de verzorgingsproducten ging kopen neem dan de luxury ticket, want daar krijg je de producten en meer voor minder geld.

Wij van RondreisIJsland.com hopen het je hiermee iets makkelijker gemaakt te hebben en wensen je een ontzettend fijne reis toe (Vakantie IJsland Blue Lagoon)!

Tip: http://ijslandvakantie.net/ voor meer informatie over vakanties in IJsland.

Bekijk hier meer over vakanties in IJsland >>

Vakantie IJsland Blue Lagoon
4.2 (83.08%) 13 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *