Een camper is het perfecte vervoersmiddel om op vakantie te gaan naar IJsland. Waarom? Om dat je met een camper alle vrijheid hebt om te gaan en te staan waar jij maar wilt. Dat is wel zo fijn, want op de ene plek wil je ongetwijfeld graag wat langer blijven dan op de andere. Met een camper weet je zeker dat je avonturen zult beleven, want je reist op een bijzondere manier. Het fijne van een camper is dat je ook nog eens veel comfort hebt. Je hebt alle spullen lekker bij je en heb je zin om even te gaan liggen – het is tenslotte vakantie – dan heb je je bed al bij je! Je hoeft niet naar een hotel te zoeken en je kunt helemaal zelf je route en tempo kiezen. Ben je met z’n tweeën dan kun je kiezen voor een wat kleiner exemplaar en ga je met je gezin of een groep op vakantie naar IJsland, dan kun je gaan voor een wat grotere camper waarin iedereen de ruimte heeft, letterlijk en figuurlijk. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie IJsland camper. Ook heb je de mogelijkheid om een mooie reis te boeken. Veel plezier!

Bekijk hier de camper vakanties in IJsland >>

Lees hier meer over de:

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=VQa9aQjSQiE)

IJsland & rondreizen met een camper.

Vakantie IJsland camperTijdens je camper vakantie in IJsland zul je van de ene verbazing in de andere vallen. Want dat het land genoeg te bieden heeft, dat moge duidelijk zijn. Wat dan zoal? Dat brengen we graag onder de aandacht:

  • Veel mensen brengen een bezoekje aan Reykjavik, de hoofdstad van IJsland. Je kunt ervoor kiezen om hier je camper op te halen en aan het eind van je vakantie ook weer in te leveren. Struin door de gezellige stad en laat je verwonderen door de aanblik van zowel moderne gebouwen als karakteristieke oude panden.

Boek een vakantie met de camper in IJsland:

Camperreis door IJsland, meer tips en info:

  • Vakantie IJsland camper
    Vakantie IJsland camper

    Breng je camper naar de grootste waterval van het land, namelijk de Dettifoss. Met een breedte van 100 meter en een hoogte van bijna 50 meter is deze waterval echt indrukwekkend te noemen. Dettifoss ligt in een nationaal park, dat ook zeker de moeite waard is.

  • Stippel een camperroute uit waarbij je de nodige geisers aandoet. Want een vakantie naar IJsland is niet compleet zonder een bezoek aan een of meerdere geisers. Neem nu de Strokkur. Een wat kleinere geiser, maar wel een die meerdere keren per uur uitbarst.
  • Ook al reis je met een camper op een ontspannen manier, het is altijd tijd voor een relaxmoment in je reisschema. En waar kan dat beter dan in een thermaal bad? De meest bekende natuurlijke spa is de Blue Lagoon, die je niet alleen laat genieten van het lekker warme water, maar ook van de prachtige ambiance.

Tip: Neem ook eens een kijkje op www.ijslandvakantie.net. Kom hier meer te weten over IJsland zelf, het klimaat en nog veel meer leuke weetjes.

Bekijk hier de IJsland vakanties met de camper >>

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden. Vond je dit artikel nuttig? Deel dit dan met anderen op social media, op deze manier kunnen we het artikel nog beter maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *